Innebandy.se

Innebandy.se är Svenska Innebandyförbundets officiella hemsida. Det är en sajt där du hittar precis allt du kan tänkas behöva veta om svensk innebandy. Du kan till exempel läsa fakta om sporten samt lära dig hur du går till väga för att starta en egen innebandyklubb eller följa resultaten i de olika ligorna som spelas såväl nationellt som internationellt i innebandy.

Är du intresserad av att börja spela innebandy själv eller om du bara har ett stort intresse för sporten är innebandy.se sajten för dig. När du landat på startsidan möts du av uppdaterade innebandynyheter och överst på sidan finns en menyrad där du kan klicka dig vidare till information om SIBF, Svenska Innebandyförbundet, eller exempelvis ta del av resultat från de senaste matcherna.

Följ innebandyligorna

Är du ett riktigt innebandyfan kan det vara roligt att kunna hålla koll på resultat och tabeller i de olika ligorna. Det gör du enkelt på innebandy.se genom att klicka på ’Resultat’. Där finns alla resultat och spelprogram listade för såväl damernas och herrarnas ligor som för ungdoms- och juniorligorna. Detta är den bästa platsen för dig som vill hålla dig uppdaterad.

Läs innebandynyheter

Direkt på förstasidan på innebandy.se hittar du nyhetsartiklar om vad som händer inom innebandyn just nu. Istället för att leta efter innebandyrelaterade nyheter på sportsidan hos någon av de svenska nyhetssajterna är det alltså hit du ska vända dig. Här är det endast innebandy som gäller och nyheterna uppdateras snabbt. Det finns även en länk till arkiverade nyheter om det är det söker efter.

Innebandyns utveckling

På innebandy.se kan du även ta del av hur innebandyns utveckling går i Sverige. Här hittar du information om utvecklingen inom olika kategorier, bland annat finns information om barninnebandy, integration och utbildning, där du bland annat kan leta upp aktuella utbildningar om du till exempel vill fortbilda dig till innebandydomare. För att hitta allt detta klickar du på ’Utveckling’ i menyn högst upp på förstasidan.